gott-o-blandat

Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Kiara - 2 januari 2013 14:39

Sitter med en gaffel som det fastnat en hel nudelklump på!Dem är krispiga!Det va bara det!Kiara♥♥♥ säger hej så länge!  

Av Kiara - 2 januari 2013 09:08

Hej!Förlåt för inga inlägg! På nyår fick jag int och igår gjorde jag för långt! Men nu hinner jag långt är hemma utan föräldrar och det är morgon!Men nu får vi ta 3 dagens moviestar!Och 2 kändisar!

 

Dagens moviestar!♥1

 

Dagens första moviestar som skulle vara på nyår är ninni020509! Hon hjälpte mig med att designa bloggen och gjorde så att muspilen ser ut som en smylis!Hon är också snabb i chatten och fattar humor! Det är bra! Hon är med i min senaste film "Nyårs problemet (del 1)" Och är Janni!Tack för allt ninni! Ni kan besöka Jannys och ninnis blogg på länken Janny's!Och ninni har med en länk till sin egen blogg!Och hon har snygga kläder med asså!Hon är i lvl 5!

 

Dagens moviestar!♥2

 

Dagens andra moviestar är ingen mindre än january09090!Hon hjälpte mig med den ascoola headern!Mer vet jag int!Men den är assnygg!Och jag tror hon fixa färgen grön!Min favo färg!Hon har också en blogg en egen alltså som står Janny's hon har också bloggen med ninni alltså Jannin!Tack för allt Janny!Och du är snygg bara så du vet!Hon är i lvl 8!

 

Dagens moviestar♥3

 

Dagens moviestar idag är Elin 25! Hon är jättesnäll! Hon tycker om när vvi chattar och fattar min humor! Hon har nog ingen egen blogg vad jag vet. Men bli vän med henne!Hon är i lvl 4 också nu!Hjälp henne att levla!


Kändis!1

 

Första kändisen ut är: Bella Thorne!Hon har dyslexi!(Jag ändra färg jag såg inte vad som stod!) Hon är bästis med Zendaya Coleman irl!Hon heter egentligen AnnaBella men kallas bara för Bella. Hon har en pojkvän som heter Tristan. Hon har en hund. Hon spelar rollen som Cece i shake it up. Och finns mkt mer!

 

Kändis!2

 

Är Cole Sprouse! Han är Zack i det ljuva havslivet och det ljuva hotell livet! Han va med på en film igår där filmen hette Zack & Codys ljuva liv! Den va asgrym! jag älskar båda tvillingarna dem är så söta!

 

Nu är jag lite trött på att blogga så vi tar mer sen!  

 

Presentation


Tjenare! Detta är min blogg!Om ni kan mkt snälla hjälp mig och berätta på msp jag heter Kiara♥♥♥

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vilken är er favosoppa?
 köttsoppa?
 köttfärssoppa
 broccolisoppa
 tomatsoppa
 minestronesoppa
 ärtsoppa
 annan
 all soppa är god
 gillar inte soppa
 ta en ny omröstning

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Meny

Kiaras meny

Smiley!!

Hoho Angry Anime Smiley

._.

Händer nått nu?  

Hjälp!?

Tacksam för hjälp om någon hjälper mig med bloggen!  

Roligt?

Tjena! Jag håller på att redigera bloggen så ofta jag kan!

Muspil 1

The Elders Scroll Skyrim - Busy

♥♥♥♥♥♥

<style type="text/css">body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/others/oth-7/oth677.cur), progress !important;}</style><a href="http://www.cursors-4u.com/cursor/2011/11/24/finger-peace-sign.html" target="_blank" title="Finger Peace Sign"><img src="http://cur.cursors-

._.

hej!Kyuubi - Naruto

The fox

Kyuubi - Naruto

♥-♥

hihiKyuubi - Naruto

Text

<p><a title="Kyuubi - Naruto" href="http://www.cursors-4u.com/cursor/2009/02/26/kyuubi-naruto.html" target="_blank"><img style="position: absolute; top: 0px; right: 0px;" src="http://cur.cursors-4u.net/cursor.png" alt="Kyuubi - Naruto" border="0" /></a></p>

Hihi bytte jag pil?

Kyuubi - Naruto

helensnygg

Du är det bästa på msp som hänt mig och det vackraste jag sett på datorn!  Nu fatta jag att det va dig jag älskade så nu  är det dig jag har♥  


Ovido - Quiz & Flashcards