gott-o-blandat

Alla inlägg den 16 januari 2013

Av Kiara - 16 januari 2013 07:08

Tjena bloggläsare! Förlåt att jag int bloggat på ett tag! Jag har haft skola och sånt men tack att ni fortfarande läser bloggen! Det är morgonen nu och jag tänkte skriva lite Yaila nu!  

 

Alla som läser min berättelse vill jag tacka att ni tkr om den! Och jag predikar int som i kyrkan! Nu är det också del 8 på Yaila mitt namn alltså^^ Jag är så glad att Kiara gjort en saga om mig!!! Och några andra förstås. Ni vet la kanske int att jag vet vem {13} är! Faktume vet jag bara att hon är tjej! Men jag har ingen gubbe! Och nu ska jag berätta om kyrkan i söndags!:

 

Jag vaknade av att mamma ruskade till mig och skrek så att minst halva kvarteret hörde om dem int sov djupt som snövit:

-VAKNA YAILA DET ÄR KYRKA OM 5 MIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,skrek mamma.

oturligt nog gillar jag int kyrkan förutom då det är nån gång man får godis och faktiskt roliga aktiveteter! Jag gick upp långsamt men då kändes det som mamma fick en sockerkick. Hon sprang och puttade på mig borsta mina tänder och egna åt frukost och stoppa in mat i munnen på mig och putta mig till bilen och körde oss till kyrkan! Sen puttade hon mig upp och ner för trapporna och in i kyrksalen!

Sen predika presten långsamt som så att mamma gck upp och sa skynda på snart blir jag en vattenpöl av tråkighet! Då gick han ner och fika och då jubla alla förutom dem gammla tanterna. Antagligen längta alla ner till fikat och hon putta ner mig för trapporna och in i fika rumet och fika! Men sen kom det värsta när vi kommit hem det var ju kl. 13.00 de skulle sluta nu va klockan .12.00 så mamma sa:

-NNu får vi åka dit igen! Hänger du med?,sa mamma uppspelt.

-Ne..Jag han int säga nått förrän mamma putta på mig och allt började om.

 

Så va det när jag va i kyrkan. Hon är fortfarande så galen men det är för att hon är singel! Det va det från mig!  

 

Ja det va Yaila. Rolig Berättelse! Igår hade jag Lin inte Lim hemma hos mig och vi spela The sims 3 tills nått hände! Men Lin inte lim behöver hjälp att få tbx sin gubbe l-ordet är: "Jag är en katt som jilar 1" Det här"tecknet är int med i l-ordet. Och hon ger en snygg present till den som hjälper henne! Just nu använder hon rebecca mla istället ifall ni vill ha kontakt med henne! Min syrra har fått en msp gubbe. Den heterBlackour Pi. Jag hjälpte henne eftersom hon int kan skriva och är 5 och ett halft år alltså snart 6 år! Det jag drömmde inatt ska jag fråga min pv irl bara så ni vet! Och förta lektionen är träslöjd. neeeeej!!!! Men hellre en syslöjd då räknar jag matte hellre!Det va allt så länge och som sagt förlåt för dåligt bloggat! Kram!Vänta jag kom på en sak!glömde jag det nu?nä? jo just det hur många besökare denna månaden är 47 bara januari! Fortsätt så!  

Presentation


Tjenare! Detta är min blogg!Om ni kan mkt snälla hjälp mig och berätta på msp jag heter Kiara♥♥♥

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vilken är er favosoppa?
 köttsoppa?
 köttfärssoppa
 broccolisoppa
 tomatsoppa
 minestronesoppa
 ärtsoppa
 annan
 all soppa är god
 gillar inte soppa
 ta en ny omröstning

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Meny

Kiaras meny

Smiley!!

Hoho Angry Anime Smiley

._.

Händer nått nu?  

Hjälp!?

Tacksam för hjälp om någon hjälper mig med bloggen!  

Roligt?

Tjena! Jag håller på att redigera bloggen så ofta jag kan!

Muspil 1

The Elders Scroll Skyrim - Busy

♥♥♥♥♥♥

<style type="text/css">body, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/others/oth-7/oth677.cur), progress !important;}</style><a href="http://www.cursors-4u.com/cursor/2011/11/24/finger-peace-sign.html" target="_blank" title="Finger Peace Sign"><img src="http://cur.cursors-

._.

hej!Kyuubi - Naruto

The fox

Kyuubi - Naruto

♥-♥

hihiKyuubi - Naruto

Text

<p><a title="Kyuubi - Naruto" href="http://www.cursors-4u.com/cursor/2009/02/26/kyuubi-naruto.html" target="_blank"><img style="position: absolute; top: 0px; right: 0px;" src="http://cur.cursors-4u.net/cursor.png" alt="Kyuubi - Naruto" border="0" /></a></p>

Hihi bytte jag pil?

Kyuubi - Naruto

helensnygg

Du är det bästa på msp som hänt mig och det vackraste jag sett på datorn!  Nu fatta jag att det va dig jag älskade så nu  är det dig jag har♥  


Ovido - Quiz & Flashcards